Arsenal, Monaco, Leicester, Napoli, Juve – egyet elkerülne Zidane

Nem biztos, hogy olyan rosszul járt a Dortmund elleni döntetlennel a Real Madrid, ugyanakkor a vezetőedző, Zinedine Zidane mindenképp elkerülne egy csapatot a lehetséges ellenfelek közül.


 

 
 
Mint korábban megírtuk, a Real Madrid kétgólos előnyt leadva játszott 2–2-es döntetlent szerda este Madridban, ami mindkét csapat számár a továbbjutást, a dortmundiaknak a csoportelsőséget jelentette.
 
A végeredmény mindkét csapat számára rekordot is jelentett. A sorsolást egyébként hétfőn rendezik, a továbbjutó csapatokról itt irtunk, és az is bizonyos, hogy egy csapat nem szerepelhet azonos nemzetbeli csapattal és olyannal sem, amellyel a csoportkörben már együtt volt, így a Real esetében az Arsenal, a Monaco, a Leicester City, a Napoli és Zidane korábbi csapata, a Juventus maradt a pakliban.
 
Zidane játékosként öt évet töltött Torinóban, a meccs után el is mondta, hogy szeretné elkerülni a Juventust. 
 
„Jó lenne elkerülni a Juventust, de meglátjuk, mit hoz a sorsolás. Nem szeretném a Juventust kapni, érzelmi és szakmai okokból kifolyólag sem. Paulo Dybala és Gonzalo Higuain is remek csatárok, de nem akarom őket a mi játékosainkhoz hasonlítani” – mondta el egy kérdésre Zizou.
 

Videók