"A Manchester Cityből hiányzik a gyilkos ösztön"

Az egykori játékos úgy véli, valami megváltozott a Citynél ebben a szezonban.


Jason Cundy szerint a Manchester Cityből ebben a szezonban hiányzik az a könyörtelenség, ami eddig jellemző volt rá.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Manchester City 1-1-es döntetlent játszott az RB Leipzig otthonában, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Bár az angol klubcsapat már az első félidő derekán megszerezte a vezetést, a hazaiak Gvardiol révén a 70. percben egyenlíteni tudtak, így nyitva hagyták a továbbjutás kérdését.

Az egykori játékos, Jason Cundy a meccs után elárulta, szerinte az utóbbi időben már nincs meg az a gyilkos ösztön a csapatban, mint régebben.

„Szerintem a Citynek meg kellett volna nyernie ezt a meccset ma este, de nem sikerült. A szezon során a City nem volt ugyanolyan könyörtelen, mint az előző években. Haalanddal és Grealish-sel kicsit más csapatot alkotnak” – mondta a The Sports Bar-ban a talk SPORT-on.

„Hiányzik belőlük az a gyilkos ösztön, bár hülyeségnek tűnik ezt kimondani, mert van egy Haalandjuk. Az elmúlt hat meccsen azonban már csak egy gólt szerzett. Úgy érzem, ha Haaland nem teljesít, akkor nem olyan teljesek. Látható volt, hogy mikor Haaland formában van csapatokat vernek rommá, és pillanatok alatt eldöntik a meccset.”

„De valami hiányzik, nem annyira gyorsak, nem annyira City-szerűek. Úgy tűnik, egy kicsit csökkentették a tempót. Az utóbbi időben nem voltak olyan könyörtelenek, mint az előző szezonokban” – tette hozzá.

Borítókép: Martin Rose/Getty Images

Videók