"4-0-ra is megverhetjük a Juventust" - Neil Lennon - BL-előzetes

A Bajnokok Ligája szerdai nyolcaddöntőjében a Juventus hazai pályán fogadja a skót Celtic Glasgow csapatát. Antonio Conte együttese 3-0-as előnnyel várja a mérkőzést.


Glasgow-ban jó iramú találkozót játszott a két együttes három héttel ezelőtt. A Juventus nagyszerű helyzetkihasználásának köszönhetően 3-0-ra nyert a végig küzdő Celtic ellen. A mérkőzés előtt a két vezetőedző nyilatkozott.

Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője: "Senkit sem szabad alábecsülni, 180 perc alatt fog eldőlni a továbbjutás. Mi még csak 90 percet játszottunk és egy nagyon büszke, erős csapat az ellenfelünk. Természetesen előnyünk tudatában mi vagyunk a párharc esélyesei, ezzel tisztában vagyunk!"

A Juventus-nál Cáceres, Anelka is sérüléssel bajlódik, ahogyan a már korábban megsérült De Ceglie és Simone Pepe sem játszhat ma este a Celtic ellen.

Neil Lennon, a Celtic vezetőedzője: "Képesek vagyunk továbbjutni a Juventus otthonában. Ehhez 4-0-ra kell nyernünk Torinóban. Nincs semmiféle nyomás a csapatomon, élveznünk kell a játékot. Fantasztikus dolog lenne, ha továbbjutnánk a Juventus kiejtésével."

A skótoknál Scott Brown csípő-, míg Mikael Lustig combsérülés miatt nem játszhat, ahogyan a korábban lesérült Tony Watt.

LABDARÚGÁS
Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó:
Juventus FC (olasz) - Celtic Glasgow (skót) 20:45

Videók