Ügynöke megerősítette az Atlético Madrid érdeklődését

A Juventus támadója távozhat a nyáron.


Massimo Brambati labdarúgóügynök elárulta, hogy az Atlético Madrid a legújabb csapat, amely érdeklődik Dusan Vlahovic leigazolása iránt a nyáron.

Vlahovic az elmúlt hónapokban forró beszédtéma volt, rengeteg csapat, köztük a Chelsea is érdeklődést mutatott a szerb válogatott játékos iránt, mivel a Juventus jövője továbbra is bizonytalan. Az Öreg Hölgy 2022 januárjában szerződtette a 23 éves játékost a Fiorentinától 81,6 millió euró körüli összegért (a Transfermarkt szerint), és eddig 62 mérkőzésen 23 gólt szerzett a klub színeiben.

A Tutto Mercattowebnek nyilatkozva a korábbi játékosból lett ügynök, Brambati elárulta, hogy az Atlético Madrid a legutóbbi csapat, amely érdeklődik Vlahovic iránt.

„Három csapat jelentkezett. Véleményem szerint a Juve komolyan fogja venni ezeket az ajánlatokat. A Chelsea, a Bayern München és az Atlético Madrid ezek a csapatok. Nem tudom, hogy lesz-e nyereség belőle, e Vlahovic másfél éve után már amortizálta egy év bruttó fizetését és a befektetett összeg jó részét is.”

Mivel Vlahovic tavalyi érkezése óta még nem nyert trófeát a Juvénál, ez a várakozás még tovább tarthat, mivel a Napoli, az Inter Milan és az AC Milan ebben a szezonban megmutatta, hogy az Öreg Hölgy dominanciája az olasz futballban háttérbe szorulhat.

Borítókép: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Videók