Saját szabályát szegné meg a Real Madrid, hogy visszahozza a csapathoz korábbi védőjét

A szükség nagy úr…


 A Real Madrid fontolgatja, hogy 2025-ben vagy 2026-ban visszahozza Achraf Hakimit a Bernabeuba - számol be Mario Cortegana, újságíró.

A fehérek akkor indítanának támadást a marokkóiért, ha nem ír alá új szerződést a Paris Saint-Germainnel. A jelenlegi szerződése 2026-ban jár le, a PSG pedig szeretné meghosszabbítani a kontraktusát.

A jobbhátvéd ideális utódja lehetne Dani Carvajalnak, aki már csupán néhány évig tud alapember maradni a királyi gárdánál, így a pótlásáról el kell kezdeni gondolkodni a klubnál.

Hakimi 2006-tól 2020-ig a Real Madrid játékosa volt, mielőtt 43 millió euróért az Interhez távozott. A fehérek első csapatában 17 alkalommal lépett pályára, ezalatt három gólban játszott szerepet.

A védő a PSG színeiben 26 mérkőzésen négy gólt szerzett és öt asszisztot adott ebben az idényben.

A Real Madrid esetében több alkalommal is láthattuk, hogy korábbi játékosaik visszatérésére nemet mondtak, ugyanis nem érezték úgy, hogy fel kéne melegíteni egy olyan történetet, amely egyszer már véget ért. Legutóbb éppen Sergio Ramos esetében történt hasonló.

Úgy látszik, ettől most eltekint a madridi alakulat, ugyanis úgy vélik, hogy Hakimi még sok éven át képes lehet a legmagasabb szinten segíteni őket.

A markóokkói játékos visszatérésében nagy szerepe lehet annak is, ha Mbappé tényleg megérkezik Madridba, ugyanis a két játékos nagyon jó viszonyt ápol egymással.

Fotó: Getty Images

Videók