Romano szerint a középpályás tökéletesen illene az Arsenalba!

A világ talán leghíresebb futballal foglalkozó hírforrása, Fabrizio Romano szerint a Real Sociedad középpályása, Martin Zubimendi tökéletes igazolás lehetne az Arsenal számára.


Mikel Arteta és az Arsenal már egy ideje fontolgatja, hogy a 25 esztendős középpályás megszerzése a nyári átigazolási időszak során ildomos volna, s most ezt erősítette meg az olasz „hírgyáros” is a CaughtOffside-nak adott exklúzív interjú során!

A tavaly 200 millió font fölött költő, és többek között Declan Rice, Kai Havertz, Jurrien Timber, és David Raya kvartettjét is magához édesgető londoni klub a soron következő nyarat sem kívánja tétlenkedve letudni. Lévén Jorginho és Thomas Partey egészsége és ebből fakadóan teherbírása sem magától értetődő, Zubimendi leigazolása egyre inkább beszédtéma az Ágyúsok táborában.

Romano azt is leszögezte, hogy talán segítheti az Arsenal tettre készségét az a tény is, hogy a Barcelona és a Bayern München is élénken érdeklődik Zubimendi iránt, miközben nem tagadta az olasz, hogy a Real Sociedad nem szeretne mindenáron megválni egyik vezérétől. Ugyanakkor mivel a jelenleg érvényes szerződésében szerepel konkrét kivásárlási ár, aki valóban szeretné „megkaparintani” a középpályást, annak nincs más dolga, mint 60 millió eurós ajánlattal bekopogtatni a Real Sociedad klubházába.

És mivel Arteta nagyon szeretné, ha Declan Rice picit előrébb tolva játszhatna, a 60 millióért megszereztető Zubimendi tökéletes igazolást jelentene az Arsenalnak, ugyanis a spanyol jelenléte éppen ezt tenné lehetőve.

(Fotó: Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images)
 

Videók