Neymar: A futball a meglepetések ládája

„Remélem, újra ott játszhatok.”


Neymar újra a színre lépett a pletykák közepette, miszerint a nyáron elhagyja a PSG-t. A brazil a Bandsportsnak beszélt az intézetének, a 'Neymar Jr'-nak tartott rendezvényen.

A közeljövőjéről nem kérdezték, bár azt elmondta, hogy az álma, hogy Brazíliában játsszon, még mindig él.

„Egy labdarúgó élete nagyon dinamikus. Nyilvánvalóan arról álmodom, hogy újra Brazíliában játszom majd, a Santosban. Remélem, hogy ez egy nap megtörténhet. A futball a meglepetések ládája.”

A jelenéről és a PSG-vel az elmúlt szezonról Neymar nem rejtette véka alá frusztrációját és dühét a helyzet miatt. Kezdve az újabb sérüléstől, amely több hónapra levette őt a pályáról, egészen a szurkolók és a párizsi klubhoz legközelebb álló sajtó nagy részének kritikájáig.

A PSG játékosa nem habozott elmondani, hogy már nagyon várják az olasz edző érkezését a a brazil válogatotthoz, amire minden jel arra mutat, hogy ez legkésőbb 2024-ben, a most kezdődő szezon végeztével megtörténik.

„Ancelotti egy olyan fickó, aki már mindent megnyert. Biztos vagyok benne, hogy sokat fog tanítani nekünk" - mondta a brazil, aki biztosra veszi a Real Madrid edzőjének érkezését.

Borítókép: Xavier Laine/Getty Images

Videók