Négy Premier League-klub is kész harcba szállni a Real Madrid világsztárjáért

Endrick és Mbappé érkezésével drasztikusan visszaeshet a játékideje.


 A Real Madridot a Manchester United, a Manchester City, a Liverpool és az Arsenal is megkereste Rodrygo nyári leigazolásával kapcsolatban.

A brazil szélső azóta szerepel Carlo Ancelotti terveiben, amióta az olasz átvette a klub irányítását, azonban a Paris Saint-Germaintől hamarosan érkező Kylian Mbappé és a brazil csodagyerek Endrick miatt veszélybe kerülhet a helye.

A SPORT szerint a Manchester United, a Manchester City, a Liverpool és az Arsenal is érdeklődik a jobbszélső szolgálatai iránt, és a négy Premier League-klub állítólag már felvette a kapcsolatot a Real Madriddal, hogy kiderítsék a brazil szélső jövőbeli terveit.

A beszámoló szerint a madridiak a szezon ezen szakaszában nem hajlandóak meghallgatni semmilyen érdeklődést Rodrygo iránt, és ezt világossá is tették az érdeklődő Premier League-es csapatoknak.

Arról is beszámoltak, hogy a játékos nem gondolkodik azon, hogy a nyáron elhagyja a spanyol fővárost, és készen áll arra, hogy megküzdjön a helyéért a klubnál.

A brazil továbbra is a feladatra koncentrál, hiszen a rekordbajnok Bajnokok Ligája-győztes klubnál újabb trófeával szeretné gazdagítani trófeaszekrényét. Úgy tűnik, hogy minden adott ahhoz, hogy megnyerjék a bajnoki címet, és továbbra is versenyben vannak a Bajnokok Ligája serlegéért is.

Fotó: Getty Images

Videók