Mourinho menekítené ki Manchesterből a számkivetett Sanchót

Az angol futballistát már a közös étkezdéből is kitiltották, útja Rómába vezethet.


A Manchester United megtiltotta Jadon Sanchónak, hogy belépjen a klub első csapata által használt összes klubhelyiségbe, beleértve azt a kantint is, ahol a csapat étkezik.

Ez újabb csapás a 23 éves angol válogatott játékosra, aki konfliktusba került Erik Ten Hag edzővel, akit a közösségi médián kritizált, majd nem volt hajlandó tőle elnézést kérni.

Sancho két éve csatlakozott a manchesteri együtteshez, 2026 nyaráig köti szerződés. Jelenleg az akadémistákkal készül és nagy a valószínűsége annak, hogy többet nem lép pályára a Vörös Ördögök elsőszámú csapatában.

A futballista iránt szaúdi klubok érdeklődnek, ahogyan a dortmundi visszatérése is felmerült, az Il Romanista szerint pedig Mourinhomindenáron le akarja szerződtetni Sanchót, az olasz együttes figyelemmel kíséri a szélső helyzetét az Old Traffordon.”

A Manchester – Roma utat korábban már megtette Chris Smalling. A védő szerint könnyű döntést hozott, amikor a Farkasokat választotta. „Pályafutásom legjobb futballját játszom itt, a családommal pedig az első naptól kezdve úgy érezzük, szívesen látnak ebben a csodálatos városban. Ráadásul a klub egyértelműen nagy lépéseket tesz előre minden téren.”

A Roma 2022-ben megnyerte a Konferencia Ligát, idén májusban pedig büntetőkkel kapott ki Budapesten az Európa Liga fináléjában a Sevillától.

Borítókép: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Videók