Mbappé parkolópályán: Ők a Real Madrid nyári célpontjai

Habár érdeklődnek a francia csatárért, nem ő az elsődleges kiszemelt.


 A Real Madrid tisztán elmondta, nem hajlandóak mindent beáldozni Kylian Mbappéért, ennek fényében pedig nem meglepő, hogy a nyári átigazolási időszakban nem a francia játékos szerződtetését tekintik prioritásnak.

A Diario AS újságírója szerint a királyiak két játékost priorizálnak majd. Az egyik a Bayern München balhátvédje, a kanadai Alphonso Davies, a másik pedig a Sevilla 20 éves jobbhátvédje Juanlu.

Utóbbi játékos kivásárlási ára jelenleg 20 millió euró, céljuk pedig egyértelműen az, hogy vele adjanak valós alternatívát a 31 éves Dani Carvajalnak.

Alphonso Daviesről régóta hallani, az esetében teljes az egyetértés klubon belül, egyöntetűen azt vallják, hogy ő lehet Marcelo után a következő korszakalkotó játékos a posztján.

Neki 2025-ben jár le a szerződése, így nyáron vélhetően nyomott áron meg tudják majd szerezni, ha pedig a bajorok kötik az ebet a karóhoz, egy évvel később ingyen érkezhet majd.

Természetesen emellett nem tesznek le Kylian Mbappé szerződtetéséről sem, de az egy jóval bonyolultabb és időigényesebb transzfer, amellyel kapcsolatban Florentino Pereznek is egyre több fenntartása van.

Fotó: Angel Martinez/Getty Images

 

Videók