Mbappé miatt hozná vissza korábbi játékosát Párizsból a Real Madrid

Régi ismerőst köszönthetnek a Bernabeuban.


Achraf Hakimi komolyan fontolgatja, hogy visszatér a Real Madridhoz, hogy Kylian Mbappéval együtt játszhasson – írja Ramon Fuentes a Mundo Deportivótól.

Mbappéval ellentétben Hakimi nem 2024-ben érkezik Madridba, hanem a 2025-ös nyári átigazolási szezont tűzte ki célul, amikor még egy éve lenne hátra a PSG szerződéséből.

Hakimi és Mbappe szoros köteléket alakítottak ki a PSG-nél, a pályán és azon kívül is legjobb barátoknak számítanak. Ez lehet az egyik ok, ami miatt a marokkói fontolgatja a Madridba való visszatérést. A másik ok Hakimi szoros kapcsolata lenne a királyi gárdával

A 25 éves játékos Madridban nevelkedett, és 13 évvel ezelőtt a Real Madrid Castilla Akadémiáján kezdte pályafutását, azonban az első csapatban nem tudta megvetni a lábát. 2020-ban eladták az Interhez. Egy évvel később csatlakozott a PSG-hez.

A Real Madrid egy hátvédet szeretne szerződtetni, a Bayern-játékos Alphonso Davies számít a legvalószínűbb opciónak. Azonban Hakimi is betölthetné ezt a szerepet, mivel Dani Carvajal öregszik, Lucas Vazquez madridi jövője pedig bizonytalan.

Borítókép: Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images

Videók