Manchesteri ásszal erősítene a Barcelona

A transzferhez Messi is hozzájárulhat.


Robert Lewandowski a katalán klub jelenlegi gólfelelőse, Vitor Roque pedig a következő lehet, de Xavi vezetőedző és Deco sportigazgató nem elégszik meg ennyivel, még egy csatárral biztosítanák be a gránátvörös-kékek jövőjét.

A Sport.es szerint a Manchester City ásza, Julian Alvarez meglepő módon elérhető közelségbe kerülhet, a következő hónapokban a felek felveszik a kapcsolatot, annak ellenére, hogy a támadó nemrég 2028-ig hosszabbított.

A lap megjegyzi, hogy a játékosnak vélhetően 50 millió font értékű kivásárlási záradéka szerepel a manchesteriekkel kötött szerződésében, azonban tekintettel arra, hogy mennyire fontos jelenlegi munkaadói számára, minden bizonnyal foggal-körömmel ragaszkodni fognak érte.

Alvarez honfitársa, Lionel Messi is szólhatna egy jó szót régi klubjáért. Az a gondolat, hogy az elkövetkező években egy Alvarez-Roque kettőssel állhatna fel, reménykedésre adna okot a Barca-szurkolóknak.

Xavi az előző szezon végén bajnoki címet ünnepelhetett, a klub nehéz pénzügyi helyzete ellenére nyáron tudtak erősíteni, ám ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a hazai és nemzetközi riválisokkal, legalább olyan szintű játékosokat kell igazolni, mint Alvarez.

Borítókép: Ryan Pierse/Getty Images

Videók