Luis Enrique az Mbappé-ügyről: ez egy kényes téma

Kylian Mbappé hol fogja folytatni vajon?


A Paris Saint-Germain edzője, Luis Enrique kijelentette, hogy reméli, Kylian Mbappé marad náluk ebben a szezonban, miközben egyre erősödnek a találgatások a jövőjével kapcsolatban.

Mbappé a hírek szerint nem hajlandó sem elhagyni a PSG-t, sem aláírni egy új szerződést, ahogy a klub szeretné a nyáron, annak ellenére, hogy nyomás nehezedik rá, hogy ebben a szezonban a lelátóra száműzhetik.

A PSG japán előszezoni túráján "Lucho" nyilatkozott, a Cadena SER tudósított a szavairól.

„Kylian egy kivételes játékos, remélem, hogy a csapat tagja lesz és segíthet nekünk ebben a szezonban. Ez egy kényes téma, ami túlmutat a játékosokon.”

Mbappé hétfőn heves találgatások tárgya volt, a PSG állítólag világrekordot jelentő ajánlatot kapott Mbappéért. Közben a klub azt is fontolgatja, hogy kölcsönadja Mbappét a szezonra, de arról nem érkezett hír, hogy maga a játékos meggondolta volna magát. Luis Enrique a továbbiakban elmondta, hogy a PSG reméli, hogy a jelenlegi keretükből - Mbappét leszámítva - néhány játékost el akarnak adni.

„Nem csak a klub mérete és a munkánkhoz szükséges összes lehetőség miatt, hanem a játékosok minősége miatt is. A csapatot még mindig meg kell erősíteni, és kellenek távozók. Ki fogjuk használni ezeket a túramérkőzéseket, hogy a megfelelő helyre tegyük magunkat, és elérjük azokat a célokat, amelyeket a pályán szeretnénk megvalósítani."

Borítókép: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Videók