Lőw Zsolt lökheti a Barcelona karjaiba a nagy kiszemeltjüket

Parázs a hangulat...


 Joshua Kimmich és Thomas Tuchel kapcsolata végérvényesen megromlott a Bild újságírója, Moritz Leihkamm szerint, ez pedig a hétvégi Bochum elleni vereség során csúcsosodott ki.

Kimmich a 3-2-es vereségét követően nem bírt magával, és az alagútban összetűzésbe került Lőw Zsolttal, aki Tuchel segédedzője. Az eset kishíján tettlegességig fajult, de megálltak a hangos szavak és a kisebb lökdösődések közt.

A 29 éves játékos már akkor csalódott volt, amikor nem került be a kezdő tizenegybe a Bayer Leverkusen ellen, annak ellenére, hogy a nagy meccs előtt erőltette a felépülését.

Kimmich állítólag már a nyáron is mellőzöttnek érezte magát, amikor Tuchel egy taktikailag más profilú játékost szeretett volna Joshua helyére. Akkor arról szóltak a hírek, hogy a játékos környezete felajánlotta a védekező középpályást a Barcelonának, a katalánok azonban akkoriban nem engedhették meg maguknak a sztárjátékost.

A katalán sztárklub a hírek szerint azóta is figyelemmel kíséri Kimmich teljesítményét, és mivel egy év múlva lejár a szerződése Münchenben, a nyáron lehet esélyük a megszerzésére.

A hírek szerint ezt az átigazolást az is megsegíthetné, ha a katalánok a Bayern korábbi mesterét, Hansi Flicket ültetnék a kispadjukra.

Kimmich ebben a szezonban 26 fellépésén egy gólt szerzett és hat asszisztot adott a Bayern színeiben.

Fotó: Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images

 

Videók