Korábbi Barca-játékos csapatában köthet ki Modric

A Real Madrid horvát veteránjának egyelőre bizonytalan a jövője.


Szaúd-Arábia helyett Spanyolországot, folyamatos játék helyett a kiegészítő szerepkört választotta 2023 nyarán Luka Modric, amikor meghosszabbította szerződését a Real Madriddal.

A kontraktus egy évre szólt, így néhány hónapon belül újfent dönteni kell arról, hogyan tovább. A neves The Athletic azt írta, hogy egyelőre nem biztos, hogy a Real új szerződést kínál Modricnak.

A középpályás iránt szaúdi, európai és amerikai klubok is érdeklődtek, a török média pedig azt állítja, hogy a másodosztályú Eyüpspor is szeretné őt.

Az Eyüpspor a török második liga élklubja. A klubot 1919-ben alapították, és évekig az alsóbb osztályokban játszott, de a jelenlegi helyzet szerint jövőre az élvonalban szerepelhet. Az edző a legendás török támadó, Arda Turan, az Atletico Madrid és a Barcelona korábbi játékosa, a klub pedig egy (török viszonylatban kicsinek számító) 2500 férőhelyes stadionban rendezi mérkőzéseit.

Modric a hírek szerint nem sieti el a döntést február elején, de az a célja, hogy a lehető legjobban fejezze be a klubszezont, majd a németországi Európa-bajnokságra koncentráljon, ahol nagyot alkotna Horvátország színeiben.

Az Athletic azt is megtudta, hogy Modrić számára nem prioritás Szaúd-Arábiába igazolni, ahová többek között honfitársai, Marcelo Brozovic és Ivan Rakitic is elmentek tavaly, illetve idén.

Borítókép: Getty Images

Videók