Két PL-klub is a Napoli gólvágóját akarja.

A Moisés Caicedo-szaga után újra szembenézhet egymással a Liverpool és a Chelsea.


A Corriere dello Sport szerint a Liverpool is beszáll a Chelsea mellé a Victor Osimhen leigazolásáért folytatott harcba.

A nigériai támadó távozását már régóta rebesgetik Nápolyban, hiába szól 2026-ig a szerződése.

Már az előző szezon végén úgy tűnt, távozik a bajnoki cím után a csapattól – amihez 32 mérkőzésen 26 góllal és 5 assziszttal járult hozzá - azonban akkor még úgy döntött marad a csapatnál.

Ez nem tűnik utólag jó döntésnek, a csatár idén 29 mérkőzésen 16 góllal és 4 gólpasszal áll, a Napoli pedig csak 8. a Serie A - ban.

A Poolnál viszont pont egy ilyen gyilkos befejezőre lenne szükség, hiszen a támadó harmadbéli gyenge formájuknak is köszönhető, hogy kvázi kiszálltak a Premier League aranyharcából.

A West Ham United elleni döntetlent megelőző tíz mérkőzésen 221 lövést engedtek el a Liverpool játékosai, amiből mindösszesen 20 gólt tudtak szerezni. Nunez, Szalah és Luis Diaz is rengeteg ziccert elpuskázott.

Osimhen kegyeiért nagy valószínűséggel ismét a Chelsea-vel kell harcolni, akik szintén hadilábon állnak a gólszerzéssel.

Egy dolog biztos, amelyik csapat szeretné soraiban tudni a támadót, minimum 113 millió fontot kell kifizetnie a nápolyi együttesnek.

(Borítókép: X/TransferSector)

Videók