„Katasztrofális lenne, ha Harry Kane nem kerülne Münchenbe”

Ketyeg az óra, a németeknek nem maradt túl sok idejük, holott az egész nyár előttük állt.


 Néhány napon belül pont kerülhet Harry Kane ügyének a végére, a Bayern München legutóbbi ajánlata már 110 millió euróról szólt, és kedd éjszaka állítólag a bajorok vezetősége is azon tanakodott, hogyan szerezhetnék meg még a Premier League rajtja előtt a csatárt.

Az egész nyarat átívelő szappanoperával kapcsolatban a Liverpool és a Bayern München korábbi középpályásának, Didi Hamannak is megvan a maga véleménye, amiről a Sky Germanynek mesélt.

„A Bayern kinyitotta az ablakot előtte. Ő azt mondta Münchenbe akar menni. A bajoroknak tudniuk kell: ha így tesznek, és nyilvánosan beszélnek Kane nevéről, ki kell fizetniük a pénzt, amit a Tottenham akar. Ha így cserben hagyják a játékost, azzal egy katasztrofális nyilvános képet alakítanak ki magukról amennyiben nem történik változás az ügyben.”

„A Bayernnek mostanra realizálnia kell, hogy Levy egy kemény tárgyalópartner. Uli Hoeness nyilatkozata néhány héttel ezelőttről, miszerint a Tottenhamnek egy ponton igent kell mondania, szintén nem segített. Talán Hoeness lebecsülte ezt az egész dolgot és úgy gondolta, Kane nagyobb nyomást gyakorol majd a Tottenhamre.”

„Kane talán nem gyakorolt nyomást a Tottenhamre, azonban a Bayernre igen, a nyilvános ultimátumával a Premier League kezdetéig történő igazolást illetően. Az egész sztori nem korrekt a futballistával szemben. Elkötelezte magát a csapathoz, jelezte a szurkolóknak, hogy Münchenbe akar menni. Ha én a Bayern helyében lennék és megegyeznék az angol nemzeti csapat kapitányával, végig csinálnám és kifizetném azt, amit Levy akar.”

A labda tehát a német rekordbajnok térfelén pattog, és egyre gyorsabban. Amennyiben a hétvégi Premier League rajtig nem állapodnak meg a felek, úgy minden bizonnyal Harry Kane ősszel is a londoni alakulatban szerepelhet, melyben közrejátszik terhes feleségének állapota is, akivel ezt követően már nem szeretnének költözködni.

Borítókép: Getty Images /  Playmaker/MB Media

Videók