Így csatlakozhat Cristiano Ronaldóékhoz a szaúdi ligában Kevin De Bruyne

Véget érhet lassan 10 éves Premier League-karrierje?


 A belga válogatott De Bruyne - aki 2015-ben költözött az Etihad Stadionba - korábban már beszélt arról, hogy nagyjából egy évtizedet szeretne kitölteni a Premier League regnáló bajnokánál, ez pedig hamarosan letelik, és mit ad Isten, a szerződése is pont jövőre jár le.

A klasszis középpályás iránt a Közel-Keletről is érdeklődnek, így a City a következő átigazolási időszakban akár már pénzt tudna kasszírozni az eladásából.

Ronaldo és Karim Benzema mellett De Bruyne korábbi csapattársai, Riyad Mahrez és Aymeric Laporte is Szaúd-Arábiában futballoznak, ami vonzó lehet a belga számára.

Az anyagiakkal bizonyára nem lenne probléma, de a Manchester Evening News értesülései szerint a City csak akkor kezdene tárgyalásokat a kérőkkel, ha De Bruyne kifejezné távozási szándékát. Egyelőre azonban úgy tudni, boldog Angliában.

De Bruyne kétszer volt az év játékosa a ligában, 370 alkalommal lépett pályára a City színeiben - 14 trófeához segítve őket.

A sérülések az utóbbi időben egyre nagyobb problémát jelentenek a 32 éves középpályás számára, de a Kékek a múltban Fernandinho és Ilkay Gundogan esetében is megmutatták, hogy a klublegendákat akár ingyen is hajlandóak elengedni, ha úgy hozza a sors.

Fotó: Getty Images

Videók