Három klub is letenne az asztalra 200 millió eurót Vinicius Jr-ért

Kylian Mbappé érkezésével sokak véleménye szerint elveszítheti a „sztárstátuszt” Madridban.


 A 23 éves brazil Carlo Ancelotti egyik nagy kedvence, viszont egy akkora világsztár érkezése, mint Mbappé, még a legfontosabb játékosok helyét is megingathatja.

Habár korábban számos alkalommal kijelentették Madridban, hogy Mbappé esetleges érkezésével is Vinicius maradna a sztár a csapatban, sokak szerint a gyakorlatban nem így működik majd.

A francia érkezésével jelentkező fennforgást több klub is kihasználná, és a hírek szerint a Chelsea, a PSG és a Liverpool is kész lehet arra, hogy letegyen 200 millió eurót a támadóért.

A Chelsea érdeklődése nem meglepő, ott ugyanis minden erősítésre szükség van. A PSG esete sem meglepő, hisz ők gyakorlatilag kicserélnék Mbappét a brazilra. A Liverpoolnál szintén „pótló” feladata lenne, itt a szaúdiak által csábított Salah helyén tudnák elképzelni a játékost.

Vinicius az idei szezonban is parádés teljesítményt nyújt, és hiába van a sajtó a rasszizmus körüli harcaival elfoglalva, ő rendületlenül termeli a gólokat. Idén már 28 meccsen 18 gólnál jár, illetve kiosztott nyolc gólpasszt is.

Fotó: Getty Images

Videók