Gündögan: még nem döntöttem

A Manchester City FA-kupa győzelme után kérdezték a jövőjéről.


Ilkay Gündogan, a Manchester City mindkét góljának gólszerzője az FA-kupa döntőjében elmondta, hogy még nem döntött a jövőjéről.

A német játékost, akinek júniusban lejár a szerződése, több klubbal, köztük a Barcelonával is kapcsolatba hozták, mivel január óta szabadon tárgyalhat bármelyik brit szigeteken kívüli klubbal.

„Nincs szükségem ilyen napokra ahhoz, hogy értékeljem és érezzem, mennyire különleges ez a klub. Ezt már tudom, és ezért vagyok itt hét éve” - mondta Gündogan, miután a Manchester City története során hetedik FA-kupa győzelmét aratta.

A jövőjével kapcsolatban Gündogan nem tisztázott semmilyen ismeretlent, hiszen a Bajnokok Ligája döntője már csak egy hétre van.

„Még nem döntöttem el semmit, majd meglátjuk, mi történik" - mondta a német a BBC-nek.

A Borussia Dortmund korábbi embere utalt arra is, hogy a bajnokságot és a kupát már megnyert Cityvel akár a triplázást is megnyerheti. Ezzel a Manchester United 1999-es szereplése után mindössze a második angol csapat lenne a történelemben, amely egy szezonban mindhárom nagy bajnoki trófeát megnyerné.

„Lehetőségünk van valami különlegeset tenni és triplázni, és ezt nem akarjuk elszalasztani. Megígérhetem a szurkolóknak, hogy mindent beleadunk majd, hogy győzzünk Isztambulban.”

Borítókép: Marc Atkins/Getty Images

Videók