Greenwod egy okból kifolyólag nem játszana újra a Unitedban!

Mason Greenwood visszatalált régi formájához a Getafe csapatában, amely sok Manchester United-szimpatizánst sarkall arra, hogy jövőre újra az Old Traffordon lássák.


Sir Jim Ratcliffe egy korábbi megszólalásában elhintette, hogy még nem született vezetői döntés Greenwood hosszútávú jövőjét illetően, nem tudja megmondani, tárt karokkal várják-e vissza. Csak van egy nem is olyan apró bibi az egész felvetéssel. Mégpedig az, hogy a The Athletic tudomása szerint Greenwod maga nem igazán hajlandó visszatérni nevelőklubjához a Getafénál töltött kölcsönszerződés lejártát követően sem. Mégpedig azon okból kifolyólag, hogy amikor a családon belüli erőszak ügye kipattant, majd jogi útra terelődött a klub nem ált ki mellette, ami nagyon rosszul esett neki, sőt mi több, még mindig dühössé teszi a játékost.

Jelen állás szerint a felállás pofonegyszerű: a 2025 nyaráig szóló szerződéssel rendelkező angol a nyáron eladásra kerül, és a Manchetser United pénzt zsebel be érte, amiből aztán olyan játékost vásárolhatnak, aki önmaga is szeretne a Vörös Ördögök kötelékébe tartozni.

(Fotó: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
 

Videók