Franciaországban figyelmeztetnek: Mbappé a PSG-nél marad, még akkor is, ha a kispadon fog ülni

Korábban már igaznak bizonyult Riolo híre, vajon ez is az?


Újabb fordulatot vett a Kylian Mbappé-szappanopera, folytatódik a Paris Saint-Germain és Mbappé közötti huzavona, a Real Madrid pedig csak nézőként figyeli a történéseket.

A Le Parisien jelentései szerint a katari emír dühös Mbappéra, és elrendelte az azonnali eladását, de a francia játékos környezete újabb kiszivárogtatásokkal vágott vissza. Ezek Daniel Riolo, az RMC Sport újságíróján keresztül érkeztek: "Mbappé marad a PSG-nél, 2024-ig szóló szerződését akkor is tiszteletben tartja, ha a kispadra kerül" - mondta. Érdemes megjegyezni, hogy Riolo 2022 áprilisában jelentette be a csatár hosszabbítását, egy hónappal a Paris Saint-Germainnel kötött megállapodás nyilvánosságra kerülése előtt.

Az biztos, hogy jelenleg senki sem tudja biztosan megmondani, mi lesz Kylian Mbappé sorsa. A Real Madrid továbbra is tagadja, hogy a nyáron szerződtetni szeretné, míg a Paris Saint-Germain nyilvánosan és kiszivárogtatásokon keresztül is kinyilvánította, hogy el akarja adni topsztárját, hogy elkerülje azt a forgatókönyvet, hogy jövőre ingyen távozzon.

Mbappé várhatóan 17-én, hétfőn tér vissza a PSG edzéseihez, amikor is először kóstol bele az új edzővel, Luis Enrique-vel való életbe, mielőtt Japánba utazik a szezon előtti túrára.

Borítókép: Sylvain Lefevre/Getty Images

Videók