„Ez csodálatos lenne" - Európa egyik legjobb játékosa nyitott a liverpooli átigazolásra

A Leverkusen sztárját az elmúlt hetekben kapcsolatba hozták egy liverpooli átigazolással, és a 23 éves játékos a nyilatkozatával csak táplálta a pletykákat.


A Bayer Leverkusen játékosa, Jeremie Frimpong legújabb nyilatkozatával megnyitotta az ajtót egy esetleges nyári liverpooli átigazolás előtt.

A jobbhátvéd kulcsszerepet játszik a Bayer Leverkusen sikereiben az idei szezonban, és a jelenlegi szezonban Európa egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosa. A holland sztár számai hihetetlenek, az idei szezonban lejátszott 28 mérkőzésen Frimpong kilenc gólt szerzett és további tíz gólpasszt adott.

A Leverkusen sztárját az elmúlt hetekben kapcsolatba hozták egy liverpooli átigazolással, és a 23 éves játékos a nyilatkozatával csak táplálta a pletykákat.

„Liverpool? Ez egy nagyszerű klub, nagy múlttal. Csodálatos lenne. Ki tudja, mit hoz a jövő?" - mondta Frimpong a Ziggo Sportnak.

Frimpong szerződtetése nagyon izgalmas lenne a Liverpool számára, és ennek valószínűsége megnő, ha a Vörösök Xabi Alonsót nevezik ki új menedzserüknek a következő szezonra. Az egyetlen kérdés azonban, amit fel kell tenni, hogy a Liverpoolnak valóban szüksége van-e a Leverkusen sztárjára?

Trent Alexander-Arnold vitathatatlanul a Merseyside-i klub egyik legmeghatározóbb játékosa, aki a jobbhátvéd szerepben szokott játszani. Conor Bradley pedig több mint megfelelő helyettese az angol sztárnak. Ez valószínűleg megakadályozná a holland játékos megszerzését, mivel a szerződtetésére fordított pénzt jobban el lehetne költeni a csapat más területeinek megerősítésére.

Borítókép: Tom Weller/picture alliance via Getty Images

Videók