„Dembélé 99%-ban a PSG játékosa, Mbappé ügye megoldódhat!”

A PSG vezetőedzője, Luis Enrique megtartotta a bajnoki nyitány előtti sajtótájékoztatóját, ahol több játékosával kapcsolatban is sejtelmesen fogalmazott.


 Nehéz nyarat él át a PSG, és a csapat újonnan kinevezett vezetőedzője, Luis Enrique is. Az Mbappé-sagának még közel sincs vége, viszont a Real Madrid jóeséllyel kikerült a képből, legalábbis idén nyáron.

„Ez egy olyan szituáció, ami már megtörtént egyszer korábban. Végül akkor pozitív lett a végkifejlet, úgyhogy remélem, hogy most is meg tud egyezni a klub és Kylian. Ezt szeretném a legjobban!”

Enrique két távozófélben lévő játékosáról, Marco Verrattiról és Neymarról is beszélt.

„Figyeld a döntéseimet… Nem fogok privát beszélgetéseket megosztani itt, viszont a döntéseim jól mutatják majd, hogyan vélekedem a dolgokról.”

Szóba került a párizsiak legújabb érkezője, Ousmane Dembélé is. A játékos hivatalosan még nem a PSG játékosa, de azt a spanyol edző is elárulta, hogy nincs már messze a bejelentés.

„Ousmane még nem tekinthető PSG-játékosnak, úgyhogy holnap nem lesz a keret része. Még egy pár apróság hiányzik… Annyit elárulhatok, hogy ő már 99%-ban a PSG játékosa.”

A párizsiak szombaton a Lorient-t fogadják a Ligue 1 nyitófordulójában.

Fotó: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

 

Videók