Cancelo megnevezte, melyik klubban akar játszani

A Manchester City előbb Münchenbe, majd Barcelonába adta kölcsön, most megállapodna.


Joao Cancelo a Manchester Citytől az idei szezonra kölcsönbe az FC Barcelonához került. A Mundo Deportivo szerint a portugál már végleges döntést hozott a jövőjéről.

A védő 2022 végén döntött úgy, hogy elhagyja a manchesteri együttest. Előbb fél évre a Bayern Münchenhez, majd egy évre az FC Barcelonához került kölcsönbe. A katalánoknál elégedettek Cancelo szolgálataival, szeretnék véglegesen megvásárolni őt. Problémái vannak azonban a La Liga Financial Fair Play követelményeinek teljesítésével.

Ez pedig megkérdőjelezi az egész tranzakciót. Ahogy arról a Mundo Deportivo beszámolt, maga a labdarúgó eltökélt abban, hogy a katalán fővárosban marad. Cancelo csak egy klubban akar játszani, és ez az FC Barcelona. A játékos át is adta a döntését az ügynökének, Jorge Mendesnek.

A portugál számára teljesen mindegy, hogy marad-e még egy kölcsönadás erejéig a Blaugranában, vagy véglegesen átigazol. A Manchester City jóindulatára azonban számít.

A védő reméli, hogy az angol bajnok megkönnyíti az átigazolását és csökkenti az árát. A spanyol média szerint az összeg 20 millió euróra rúghat, ami nagy lehetőség lenne a spanyol címvédő számára.

Borítókép: Getty Images

Videók