Az Arsenal ugrásra készen vár a Man City-játékosra!

Mikel Arteta nem szégyenlős, ha a helyzet úgy kívánja, nem átall bevetni az Etihad Stadionban meglévő jó kapcsolatait, egy nemes cél érdekében.


Ezt a fenti kitételt láthattuk már élesben is múködni, méghozzá Gabriel Jesus és Olekszandr Zincsenko leigazolásakor, s most könnyen lehet, hogy egy harmadik játékos esetében is látni fogjuk!

Éppen néhány órája számoltunk be róla, hogy Joao Cancelo a jelek szerint minden hidat feléget a Man Cityvel.

Ez valószínűleg azt is jelenti, hogy a jövő City-terveiben nem szerepel a portugál, aki jelenleg a Barcánál, azt megelőzően pedig a Bayernnél játszott kölcsönszerződéssel.

A TBR információi alapján katalánoknak 40 millió fontos elővásárlási joguk van, ám ha ezzel nem élnek – merthogy a klub anyagi helyzete messze van az ideálistól – akkor jöhet szóba az az Arsenal, amely már 2023 nyarán igyekezett kölcsönvenni a 29 esztendős szélsőhátvédet, aki azonban végül Katalóniában kötött ki.

És ha az élet felkínálja számukra egy Cancelo-kaliberű játékos megszerzésének lehetőségét, no és a játékos is kecsegtetőnek találja, hogy korábbi kenyéradója ellen harcoljon a bajnoki viaskodások során is, akkor a frigy megköttethet.
 

(Fotó: Joan Valls/Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

Videók