A PSG kiszemeltje elárulta, melyik bajnokság az álma

„Az, hogy a párizsi régióból jöttél nem feltétlenül jelenti azt, hogy automatikusan a PSG-nél kell játszanod.”


 A fiatal francia támadó, Randal Kolo Muani az egyik legkapósabb játékos lehet az idei nyári átigazolási piacon.

A játékos remek teljesítményt nyújtott a szezonban, arról nem is beszélve, hogy a világbajnokságon is megkapta a lehetőséget a bizonyításra.

A 24 éves csatárért a PSG régóta érdeklődik, de mellette a Manchester United és a Bayern München is teper a kegyeiért.

„Hízelgő, hogy a PSG érdeklődik irántad, de az, hogy a párizsi régióból jöttél nem feltétlenül jelenti azt, hogy automatikusan a PSG-nél kell játszanod.”

„Őszintén, ki ne álmodna arról, hogy a Premier League-ben játsszon? Ez az egyik legjobb bajnokság, ami létezik. Álmodik róla az ember, kisgyerek kora óta.”

„Nem a tökéletes, vagy a lehető legjobb klubot keresem magamnak. Valójában egy olyan csapatot keresek, amely lehetőséget ad arra, hogy kifejezhessem magam, megkapjam a játékperceimet és ami a legfontosabb, hogy folyamatosan fejlődhessek.”

 

Nyilatkozatával a támadó egyértelműnek tűnő üzenetet küldött a PSG-nek és a Manchester Unitednek, melyben egyértelműsítette, hogy az angol klubot priorizálja a párizsiakkal szemben.

Kolo Muani átigazolási díja azonban nem lesz kevés, ugyanis a Frankfurt legalább 90 millió eurót kérne a tehetségért. Erik ten Hag, a Manchester United edzője azonban nemrég elárulta, szükség lesz nagy pénzeket költeniük a keretre, ha versenyképesek akarnak maradni.

Fotó: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Videók