A Newcastle United „titkos” tárgyalásokat folytat

Az lesz a legjobb mindkét félnek, ha elvállnak útjaik. Jöhet a pótlás a helyére.


Miközben a Newcastle United a 2023/24-es hazai és európai szezonjára készül, egy izgalmas spanyol tehetség szerződtetésén dolgoznak Allan Saint-Maximin pótlására.

A St. James' Park szurkolói kedvence kiesett a kegyeiből, sérülések is megnehezítették a szezonját, és a francia távozása minden fél számára a legjobbnak tűnik. Saint-Maximin mindig is egy olyan játékos volt, aki a bizalomból élt, és bár ez a 2022/23-as idényben csak időszakosan volt látható, Eddie Howe-nak szüksége van valakire, aki nagyobb következetességgel rendelkezik. Ebből a szempontból furcsa lépésnek tűnik, hogy a Barcelona Ferran Torresét fontolgatja, aki a klubnál ebben a szezonban nagyon küszködött a szélsővel.

A Football Transfers szerint a Szarkák belső tárgyalásokat folytatnak a spanyol játékos Premier League-be való visszatéréséről, és a forrás megjegyzi, hogy akár 35 millió euróért is megszerezhetik a játékost. Hét gól és három assziszt összesen 43 mérkőzésen a Barcelona színeiben a WhoScored szerint, ami nem egy lenyűgöző teljesítmény, de nem is borzasztó.

Megvan a képessége arra, hogy könnyedén elmenjen az emberek mellett, de gyakran nem találták meg, amikor maga ment a kapura, vagy amikor megpróbált egy csapattársat kiszolgálni. Talán egy új lehetőség a Premier League-ben újra feléleszti a tehetségét, ami nyilvánvalóan megvan benne, és ha képes lesz reprodukálni valahol a legjobb formáját Eddie Howe csapatában, akkor jó üzletnek bizonyulhat.

Borítókép: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Videók