A nagy játékosrablás: Az Atlético Madrid ismét kinézett egy Barcelona játékost

Luis Suárez után egy újabb ikont csábítana magukhoz Diego Simeone.


Az Atlético Madridnak van múltja abban, hogy veterán barcelonai sztárokat szerezzen és jól használja őket, és ezen a nyáron ismét megismételnék ezt a trükköt.

Ferran Martinez szerint az Atlético Madrid fontolgatja, hogy leigazolja a Barcelonától Jordi Albát. A balhátvédnek a nyáron 38 millió eurós fizetése lesz a halasztott bérek miatt, így a Barcelona szeretné őt eladni, vagy legalábbis csökkenteni a bérét. Az Atlético hajlandó lehet ajánlatot tenni érte, vagy akár be is vonhatja őt egy Yannick Carrasco-üzletbe.

A másik klub, amely Albát figyeli, a szaúd-arábiai Al Hilal. Mivel Sergio Busquets távozóban van, ők is érdekeltek lennének abban, hogy összehozzák őket, akár Lionel Messivel is. Alba fenntartotta, hogy a szerződésének utolsó évét is Barcelonában szeretné tölteni, de nem kétséges, hogy vagy a feltételeinek módosítása, vagy a távozása a klub prioritási listájának élén áll a nyáron.

Ha Alba a Metropolitanóba költözne, akkor követné a két csapat közötti megállapodások sorát. David Villa és Luis Suárez is bajnoki címhez segítette az Atlético Madridot, miután távozott a Barcelonától, míg Antoine Griezmann a visszatérése óta, amióta véglegesítette a visszatérését, átütő sikert aratott. Memphis Depay eddig kevésbé volt sikeres, de még korai az ő helyzete.

Borítókép: Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images

Videók