A Manchester City a nyáron kudarcot vallott

Nem tudták szerződtetni az Atlético Madrid tehetségét.


Mozgalmas nyár volt az Atlético Madrid számára, amely az átigazolási időszakban több első csapatbeli játékost is szerződtetett és tovább is adott. Azonban többen is távozhattak volna, hiszen a nyár folyamán sokakat összefüggésbe hoztak a távozással.

Az egyik, akit erősen kapcsolatba helyeztek a költözéssel, Rodrigo Riquelme volt, aki az elmúlt szezont kölcsönben töltötte a Gironánál, ahol számos alkalommal lenyűgözte a csapatot. Mint kiderült, az Atlético sok-sok ajánlatot kapott a 23 éves játékosért. Mint arról a Relevo beszámolt, a Real Betis, a Valencia és a Sevilla is megpróbálta kölcsönbe szerződtetni Riquelmét a nyár folyamán, míg a Feyenoord - az Atlético szerdai ellenfele a Bajnokok Ligájában - állandó jelleggel próbálkozott a megszerzésével.

A Manchester City is érdeklődött Riquelme iránt, és 50%-os szerződtetési jogot ajánlott, de az Atlético ezt az ajánlatot is visszautasította.

Riquelme eddig is fontos játékosa volt az Atlético Madridnak ebben a szezonban, és valószínűleg a jövőben is ilyen fontos marad.

Borítókép: Ion Alcoba/Quality Sport Images/Getty Images

Videók