A Kylian Mbappé-sztori: Már a francia helyettesét is kinézte a PSG

Bombaként robbant a hír, hogy a PSG támadója közölte klubjával, hogy távozik. Ne maradj le, kövesd a Sport365-ön a legfrissebb híreket.


 2024.02.15. fekete nap lesz a PSG számára, ugyanis Kylian Mbappé bejelentette, hogy elhagyja a klubot a nyáron. Legvalószínűbb következő állomáshelye a Real Madrid lesz, de nézzük, mi történik a Teknőssel!

22:10 - A Marca az Athleticre hivatkozva számolt be arról, hogy a PSG-nek már van egy jelöltje is Mbappé helyére, aki nem más, mint a Napoli támadója, Victor Osimhen.

21:05 - Aurelien Tchouameni, a Real Madrid francia középpályása sokatmondó jeleket adott arra, hogy várja Kylian Mbappé megérkezését Madridba.

20:40 - Hiába távozik a PSG legnagyobb csillaga, a klub tanácsadója, Luis Campos nem kíván távozni. Folytatná a már megkezdett munkát, a cél pedig Mbappé nélkül is változatlan: a Bajnokok Ligája.

20:00 - Támadásba lendült a Real Madrid. Fabrizio Romano szerint a spanyolok ajánlata már Mbappé asztalán, ez azonban jóval alacsonyabb, mint amit 2022 nyarán akartak fizetni neki. A Real Madrid viszont továbbra is eltökélt, hogy minél hamarabb lezárják ezt az évek óta húzódó történetet, és pontot tegyenek az Mbappé-ügy végére.

Fotó: Getty Images

Videók