A Bayern München vezérigazgatója: együtt akartuk bemutatni őket

A német klub ügyvezetője megerősítette, hogy érdeklődnek a spanyol kapus iránt.


A Bayern München új szerzeménye, Harry Kane szombaton lett hivatalosan is a klub játékosa és aznap este már pályára is lépett az RB Leipzig elleni Német Szuperkupában.

A Bayern München vezérigazgatója, Jan-Christian Dreesen részt vett a sajtótájékoztatón, és beszélt egy olyan játékosról, aki nagyon közel állt ahhoz, hogy a német klubhoz kerüljön, de végül a Real Madridhoz igazol.

„Közel álltunk a megegyezéshez, és szerettük volna bemutatni Kepát, Harry Kane-nel együtt. De ő úgy döntött, hogy a Real Madridhoz szerződik. Kepa spanyol, és ezért akarta elfogadni a Real Madrid ajánlatát.”

A Bayern München vezérigazgatója ezekkel a nyilatkozatokkal félig-meddig hivatalossá tette Kepa érkezését a Real Madridhoz, miközben Harry Kane-t a bajor klub játékosaként mutatták be. A Chelsea és a Real Madrid közötti megállapodás lezárulni látszik, és a hivatalos aláírás is hamarosan megtörténhet.

Így a Real Madrid máris lefedné a kapusposztot Thibaut Courtois súlyos sérülése után. Lunin a szombati Athletic Bilbao elleni mérkőzésen kezdett és gólt sem kapott. De a spanyol érkezése azt jelentheti, hogy az ukrán ismét csak csere lesz. a baszk kapus kölcsönben csatlakozik a Real Madridhoz, vételi opció nélkül.

Borítókép: Stefan Matzke - sampics/Corbis via Getty Images

Videók