A Barca egy Real-fan felé kacsintgat

A Barcelona vezetősége a Napoli sztárszélsője, Khvicha Kvaratskhelia iránt érdeklődik, jelentette a Diario AS.


Az elmúlt néhány hét során a katalánok felvették a kapcsolatot a Napoli vezetőivel, hogy kiderítsék, az előttünk álló nyár során mozdítható-e a játékos. A források azonban azt állítják, hogy a közeljövőben nem tervezi a georgiai játékos eladását a dél-olasz klub, merthogy most sokkal inkább Victor Osimhen szeretnék értékesíteni, akinek 130 millió eurós kivásárlási ár szerepel a szerződésében.

Kvara kapcsán sokkal inkább egy új szerződés megkötésében gondolkodnak Nápolyban.

"Khvicha édesapja és jómagam is Barca-szimpatizánsok vagyunk, így érthetően nagyon szívesen látnánk mindketten gránátvörös-ékben, ugyanakkor ügyfelem Real Madrid-fan” – árulta el nemrégiben a szélső ügynöke, Mamuka Jugeli.

A szezonban 10 gólnál és 6 asszisztnál járó georgiai a két klub egymás elleni BL-nyolcaddöntőében súlytalannak bizonyult, ám ettől még mindig ő a Serie A egyik legelismertebb szélsője, akinek piaci értékét 80 millió euróra taksálja a transfermarkt.com.  Csak viszonyításképp: a világ jelenleg is aktív balszélsői közül csak Rafael Leao (90 millió) és Vinicius Jr. (150 millió) drágábbak nála.  

 

(Fotó: Giuseppe Cottini/Getty Images)
 

Videók