4 Barca-spíler, akikért fejenként 100 millió eurót lehet bezsebelni!

Rengeteg spanyolországi hírforrás szerint rá lesz kényszerítve az FC Barcelona csapata arra, hogy a nyári átigazolási piacon aktív eladóként legyen jelen!


Gyorsan mutatjuk-mondjuk-írjuk, mely 4 játékosért kaphatják a legtöbbet, vagy reálisan kikér tehetnének sebre 100 millió euró körüli, avagy afölötti összeget.

Ronald Araujo - A Bayern München állítólagosan éppen valahol ezen 100 millió eurós álomhatár körnéyékén kíván ajánlatot tenni az uruguayiért. És bár a játékos saját bevallása szerint nem tervez távozni, a vezetőség úgy hírlik, ezen összeg környékén örömmel intene búcsút Araujónak.

Jules Kounde – A francia iránt számor Premier League-klub érdeklődik, s mivel a még mindig csupán 25 esztendős francia formája hétről-hétre javul, akár valahol a 100 milliós határon is mozoghat majd a vétel/eladási ára.

Frenkie de Jong – Paris Saint-Germain, Manchester United, Chelsea, csak hogy pár kérőt említsünk, nem véletlenül nyilatkozta joan Laporta éppen vasárnap, hogy a holland maradni akar. A kérők listájának minden szereplője rendelkezik a vételárral, így ha a játékos menni akarna, valószínűleg nem volna akadálya a távozásának. A kérdés immáron az, mit tervez Frenkie de Jong?

Raphinha – Egy meg nem nevezett szaúdi klub 100 milliós ajánlattal jelentkezett be a brazilért, ám a játékos közeli források hivatkozása alapján jó eséllyel visszautasítja majd a klub és országváltást. De ahol van egy vevő, ott lehet több is – a Premier League-tájáról hallani mozgolódást a szélső irányába.
 

(Fotó: Juanjo Ubeda/Quality Sport Images/Getty Images)

Videók