10 játékos, akik visszautasították a Szaúdi Ligát

Habár sok meghökkentő igazolást vittek véghez az arabok, nem mindenkit tudtak elcsábítani.


 Rengeteg játékos áramlik a szaúdi ligába, ez a nyár vélhetően erről fog szólni (már most is erről szól). A tehetséges játékosokon és a veteránokon túl pályafutásuk csúcsán lévő focisták és edzők is a Közel-Keletet választják.

Nem mindenkit hoznak azonban lázba a szaúdi homokdűnék, nézzük, kik mondtak nemet az araboknak.

Jamie Vardy – A játékost a Khaalej FC kereste meg, ő azonban nem volt hajlandó tárgyalni, ugyanis a családja számára nem tartotta megfelelőnek az ottani életet.

Luka Modric – Csillagászati ajánlatot dobott vissza a horvát, ugyanis nem vonzza a szaúdi légkör és inkább a Real Madridban maradás mellett döntött.

Lionel Messi – A Barcelona, a Miami és az Al Hilal versenyeztek érte. Később a katalánok kiestek, ő pedig a jobb életkörülmények és a szabadabb családi normák miatt az amerikaiakat választotta.

Toni Kroos – Őt is megkeresték, de csakúgy, mint Modric, a Real Madridban maradás mellett döntött.

Angel Di Maria – Világossá tette, hogy szívből fog dönteni és nem a pénztárcájával, ezért a Benficát választotta a sokkal többet ígérő arabok felett.

Robert Lewandowski – A pletykák szerint egy meg nem nevezett klub 150 milliós fizetéssel csábította, ő azonban kizárta, hogy mindössze egy év után elhagyja a Barcelonát.

Son Heung-Min – Számára sem fontos a pénz, ahogy elmondta, sokkal kevesebb pénzért is inkább maradna a PL-ben.

Romelu Lukaku – Habár neki még nyitva az ügye, egyértelművé tette a Chelsea vezetőinek, hogy nem akar az arabokhoz menni, célja, hogy visszatérjen az Interhez.

Fotó: tribuna.com

Videók