Világbajnok csatárral izmosítaná támadószekcióját a Liverpool

Miután az utánpótlás-játékosokon kívül csak két bevethető támadója van a Liverpoolnak, Brendan Rodgers, a csapat vezetőedzője Fernando Llorentével erősítené meg csapatát.


A Liverpool nyáron leigazolta ugyan Fabio Borinit, ám több támadójátékos is távozott a "vörösöktől", így a nyáron kinevezett szakvezető, Brendan Rodgers rajta és Luis Suárezen kívül gyakorlatilag csatár nélkül maradt.

Ennek fényében nem meglepő, hogy a liverpooliak a télen támadót szeretnének igazolni - Rodgers első számú jelöltje az Athletic Bilbao világ- és Európa-bajnok csatára, Fernando Llorente. A játékosért nagyjából 30 millió font körüli összeget kéne leszurkolnia a 'Poolnak, ami nem jelenthet gondot, hiszen Kenny Dalglish alatt a csapat 73 milliót költött a félelmetesnek és eredményesnek nem nevezhető Andy Carroll, Jordan Henderson, Stewart Downing trióra - már pedig ha rájuk volt pénz, akkor valószínűleg egy végre minőségi támadóra sem fogják sajnálni a fontmillióket.

Llorente szekere rúdja kifelé áll Bilbaóból, miután már a nyáron távozni szeretett volna - akkor nem engedték, ő pedig megsértődött a csapatra. A csatár 286 meccsen lépett pályára eddig spanyol csapatában, ezeken 81 gólig jutott.

Videók