Vieira konfliktusa egy szurkolóval

A labdarúgóként vb-t nyerő francia szakember nem kommentálta az esetet.


Patrick Vieira konfliktusba keveredett egy rivális szurkolóval és megrúgta őt az angol labdarúgó-bajnokság csütörtöki mérkőzése után.

Vieira együttese, a Crystal Palace már kétgólos előnyben volt vendéglátója, az Everton ellen, azonban a Mersey-parti együttes fordított és 3-2-es sikerével biztosította bennmaradását. A lefújást követően az ünneplő hazai szurkolók ellepték a pályát, egyikük pedig a vendégek trénerét provokálta karmozdulatokkal, miközben telefonjával vette őt.

Vieira igyekezett elhagyni a játékteret, majd előbb megpróbálta kicsavarni a telefont a drukker kezéből, végül megrúgta, a szurkoló pedig a földre került.

A játékosként világ- és Európa bajnok 45 éves francia tréner a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón nem kommentálta az esetet, az Evertont sikerre vezető Frank Lampard együttérzéséről biztosította Vieirát.

"Mindaddig, amíg a szurkolók megfelelően viselkednek, nincs probléma, és engedhetjük, hogy a pályára jöjjenek és megéljék a pillanatot" - fogalmazott Lampard.

 

 

A liverpooli gárda klubtörténeti győzelmet aratott, ugyanis a Premier League-ben 75. alkalommal volt legalább kétgólos hátrányban a szünetben, és 69 vereséget, valamint öt döntetlent követően először diadalmaskodott.

Borítókép: Givemesport.com

Videók