Videó: Van Gaal énekelve távozott az Old Traffordról

Vasárnap játszotta ebben az idényben utolsó hazai bajnokiját a Manchester United, a lefújás után pedig mindenki emelkedett hangulatban volt, ugyanis búcsút intettek a hazai szurkolóknak erre a bajnoki szezonra.


 
Nagyon nem volt ugyan mit ünnepelni, hiszen nem a negyedik helyhez vannak szokva a United-szurkolók, de mindenképp fontos lépést jelent a visszatérés a Bajnokok Ligájába. 
 
Az Arsenal elleni 1–1 után nem csak a játéktéren szórakoztatták a nézőket a United alkalmazottai, de úgy tűnik, az irodákban is folytatódott a jó hangulat. A hazaiak holland menedzsere, Louis van Gaal már az esti órákban távozott a stadionból, ahol még várta pár lelkes szurkoló.
 
Van Gaal annyira jó hangulatban volt – lehet, hogy lecsúszott pár deci vörös –, hogy hagyta magát „megénekeltetni” a szurkolókkal, ráadásul saját magát éltette a holland.
 
„Louis van Gaal’s Red Army!” – énekelte érces hangján Van Gaal. A nóta elődjéhez, Sir Alex Fergusonhoz köthető – csak egy kicsit átköltötték – ahogy a jó borok szeretete is...
 
 

Videók