Videó: Ezért is imádja Jürgen Klopp Szoboszlait

A német edző sok jót mondott már a magyar válogatott csapatkapitányáról, gyakorlatilag elengedhetetlen eleme lett ő a Liverpool rendeszerének.


Kikerült egy videó az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, vagyis a Premier Leauge hivatalos közösségi média oldalaira, melyen az látható, ahogyan Szoboszlai Dominik elképesztő nyomásgyakorlást helyez a Brighton játékosaira, olyannyira, hogy egészen a kapusig szorul hátra a labda, aki aztán nem is tud azzal mit kezdeni, majd kénytelen kirúgni azt. Jürgen Klopp pedig az oldalvonalnál az öklét magasba emelve jelzi a magyar középpályásnak, hogy "Igen, ezaz, erről van szó!".

A Liverpool egyébként ezt a mérkőzést 2-1-re megnyerte vasárnap, ráadásul ez a presszing győztes állásnál jött Szoboszlaitól, így ezek a képsorok sokat elmondanak mind a Vörösök játékáról, mind pedig Szoboszlai Dominik hozzáállásáról, aki a német edző egyik kedvence lett. Többek között azért, mert ilyen munkamorálja van. A Liverpool egyébiránt csütörtökön 3-1-re győzött a Sheffield United ellen, s ezzel a 30. forduló végén visszavette az első helyet a Premier League-ben, s továbbra is saját kezében van a sorsa, hogy megnyerje az angol bajnokságot.

(Borítókép: Matt McNulty/Getty Images)

Videók