Varane: nem akarunk túlságosan belekeveredni a Ronaldo-ügybe

A MU játékosai megpróbálják a háttérből figyelni az eseményeket.


A Manchester United játékosa, Raphael Varane nem titkolja, hogy a Cristiano Ronaldo körül kialakult helyzet kihat a csapatra.

A 37 éves Cristiano Ronaldo egy nagyon ellentmondásos interjút adott Piers Morgannek, amelyben többek között kritizálta a Manchester Unitedet, annak tulajdonosát és vezetőedzőjét, Erik ten Hagot is.

Az interjú egy részletének megjelenése után a brit média nagy része arról számolt be, hogy a klubnál sokan mérgesek a portugálra és azt szeretnék, hogy távozzon. Raphaal Varane , aki jelenleg a francia csapattal a vb-re készül, elismerte, hogy a Ronaldót körülvevő cirkusz hatással van a csapatra.

„Természetesen hatással van ránk. Követjük, mi történik és mit mondanak. Igyekszünk a magunk módján csillapítani a helyzetet, és azon vagyunk, hogy ne keveredjünk túlságosan bele ebbe” – mondta Varane a francia Europe1-nek a Goal.com szerint.

„Még inkább igaz ez, ha olyan sztárról van szó, mint Cristiano Ronaldo. Tehát igyekszünk távolról figyelni, és nem egyedül változtatni a helyzeten, hanem egy kollektíva részeiként cselekedni. A legjobbat akarom a csapatomnak, így mi a tartalmától függetlenül elfogadjuk a döntést és játékosként a legjobbunkat adjuk majd” – tette hozzá.


Borítókép: Mike Egerton/PA Images via Getty Images

 

Videók