Tudni lehetett, hogy ennek vége: sosem láttam még olyan boldognak egy vereség után

Antonio Conte távozott a Tottenham kispadjáról.


Az olasz legenda és a Sky Sport Italia szakértője, Beppe Bergomi leírja a pillanatot, amikor érezte, hogy vége Antonio Conte és a Tottenham között mindennek.

Hivatalosan is bejelentették, hogy Conte és a Tottenham Hotspur közös megegyezéssel felbontotta június 30-ig szóló szerződését. Segédedzője, Cristian Stellini veszi át a vezetőedzői posztot a szezon végéig, aki már beugrott az edző helyére a közelmúltban, amikor az epehólyagja eltávolítása miatt végzett műtétje miatt szabadságra ment.

Bár az időzítés meglepő volt, a Sky Sport Italia szakértője és az 1982-es világbajnokság győztese, Bergomi nem volt teljesen megdöbbenve a fejleményeken.

„Soha nem láttam még ilyen boldognak egy vereség után" - mondta Bergomi utalva a Milan elleni 1-0-s Bajnokok Ligája-vereségre a San Siróban. A Spurs végül a 16 között esett ki a versenyből a londoni 0-0-s visszavágót követően. „Mosolygott, megveregette az emberek vállát, mindenkinek köszönt, nagyon laza volt. Ez nem vallott rá."

Conte nem titkolta, hogy hiányzik neki Olaszország, és szeretne közelebb lenni az otthonához, különösen azután, hogy az elmúlt hónapokban több barátját is elvesztette súlyos betegség miatt.

Borítókép: Francesco Scaccianoce/Getty Images

Videók