Történelmi mélyponton a Tottenham

Soha nem fordult elő ilyen korábban a Premier League-ben.


Szépen indult Ange Postecoglou karrierje a londoniaknál az új szezonban. A nemzetközi kupasorozatokról lemaradó Spurs fordulókon át sorra aratta a győzelmeket.

Azonban az utóbbi időben ez a londoni csapat negatív eredményeket ért el döntött rekordokat. A Spurs a legutóbbi öt bajnoki mérkőzéséből mindössze egy pontot szerzett, a legutóbbi, West Ham elleni mérkőzésen pedig ismét csalódást okozott a szurkolóinak. Előnyben voltak, de 2-1-re kikaptak, ami egy ideje már ismétlődő forgatókönyv.

A statisztikusok közölték, hogy tegnap a Tottenham lett az első klub a Premier League történetében, amely öt egymást követő olyan mérkőzésen veszített, amelyen 1-0-ra vezetett. Továbbá az Angelos Postecoglou vezette csapat előtt senki sem vezetett 1-0-ra három egymást követő hazai mérkőzésen, úgy, hogy utána mindegyiken kikapott.

A sérült Ivan Perisicet is nélkülöző csapat a csütörtöki mérkőzésen már a 11. percben megszerezte a vezetést Cristian Romero góljával. A második félidőben azonban fordulat következett, Jarrod Bowen (52.) és James Ward-Prowse (74.) góljaival.

A Spurs jelenleg az 5. helyen áll, legközelebb a Newcastle együttesével találkozik.

Borítókép: Ryan Pierse/Getty Images

Videók