Timo Werner úgy játszik, mint egy „vak ló”

Rafael van der Vaart nem köntörfalazott.


Rafael van der Vaart felszólította a Chelsea-t, hogy játszassák Hakim Ziyechet Timo Werner helyett, mivel a német úgy futballozik, mint egy „vak ló”.

Sport365.hu - Timo Werner Fernando Torres és Andrij Sevcsenko sorsára jut?

Timo Wernert komolyan fenyegeti annak a veszélye, hogy hamarosan Andrij Sevcsenko vagy Fernando Torres nyomdokába lép, és nem jó értelemben. Amennyiben a német továbbra is ilyen mértékű hanyatlást mutat be, komoly bajba kerülhet. A talkSPORT műsorvezetője, Simon Jordan attól tart, hogy Timo Werner egy olyan játékos lesz, akit egyből továbbpasszolnak egy másik klubnak, ha folytatódik a gyenge góllövő szériája.

Werner nehéz első szezont élt át a Stamford Bridge-nél, miután 45 millió fontért szerződtették őt a RB Leipzigből. A legutóbbi 16 meccsen csak egyszer szerzett gólt, és ez a teljesítmény kísértetiesen hasonlít Andriy Sevcsenko és Fernando Torres hírhedt mutatóihoz. Zieyech a nyáron csatlakozott a Chelseához az Ajaxtól, de a sérülések és a rotálás miatt nem igazán tudott helyet szerezni magának a kezdőben. Az Ajax és a Tottenham korábbi középpályása, Van der Vaart arra buzdította a Chelsea edzőjét, Thomas Tuchelt, hogy gyakrabban válassza Zieychet Werner helyett.

„Nem azért beszélek mellette, mert az Ajax játékosa volt, hanem azért, mert ő a legjobb megoldás. Mindig képes gondoskodni a csatárokról, és Giroudnak olyan segítőkre van szüksége, mint ő. Mount pontosan ugyanúgy játszik, szóval őt is hamarabb választanám. Timo Werner szupergyors, és ez talán jó egy idegenbeli meccsen, amikor a Chelsea nyomás alatt áll, de csak annyit tesz, hogy lehajtja a fejét és fut, ami nem vezet semmihez. Mount fantasztikus futballista, és úgy gondolom, hogy még jobb lehet, ha némi hatalomra tesz szert, de Werner olyan, mint egy vak ló.”

 
Fotó: Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images
 

Forrás: talksport.com
Borítókép: Marc Atkins/Getty Images

Videók