"Thierry Henry sokszor "elszomorította" Ruud van Nistelrooy-t"

Amikor a legendák rivalizálnak.


Rio Ferdinand egy újabb érdekes sztorit osztott meg a szurkolókkal. A téma: Thierry Henry, hogy "szomorította" el Ruud van Nistelrooy-t míg a Manchester United játékosa volt.

Van Nistelrooy egyszerűen rivalizált Henry-val, annyira, hogy saját magára is dühös volt, amikor a francia támadó több gólt szerzett egy mérkőzésen. A gólérzékeny holland csatár megszállotja volt Henry statisztikáinak, és egy adott győztes mérkőzésen is képes volt szomorúan lebandukolni a pályáról, ha az Arsenal támadója több gólt szerzett.

"Az évek során mindenkinek kialakul egy riválisa. Nagyszerű játékosoknak, nagyszerű rivalizációkra van szükségük. Ruud van Nistelrooy egy 3-1 vagy 4-1-re megnyert találkozó után az öltözőben szomorú volt. Bejött, felnézett a tévére és rázta a fejét. Ő egy gólt szerzett, míg Henry kettőt." - kezdte mondandóját Rio Ferdinand.

"Leült, majd kérdeztük: Ruud, jól vagy? Mi a baj? Majd válaszolt: semmi, semmi. Majd amikor magunkra maradtunk kinyögte. Thierry ma két gólt szerzett, míg én csak egyet. Rendkívül csalódott volt."

Van Nistelrooy öt esztendőt töltött a Manchester United csapatánál, és elképesztő iramban termelte a gólokat. Ennek ellenére mindössze egyszer tudta csak megnyerni a 2002/2003-as szezonban az Aranycipőt Henry előtt.


Fotó: Alex Livesey/Getty Images

Forrás: sportbible.com
Borítókép: John Peters/Manchester United via Getty Images

Videók