Ten Hag megérti a csapatukat kifütyülő MU-szurkolókat

Súlyos vereséget szenvedett odahaza a Manchester United, az edző megmagyarázta, miért kaptak ki.


Három-nullra nyert Manchesterben a kiesés ellen harcoló Bournemouth, amely idegenben még sosem verte meg a vörös ördögöket, egészen december 9-ig.

Amikor arról kérdezték, hogy mit érez a Man United szurkolói kifütyülték a játékosait és korán elhagyták az Old Traffordot a Bournemouth elleni vereség alkalmával, Erik ten Hag azt mondta: „Megértem, hogy csalódottak és frusztráltak. Mindannyian azok vagyunk, de jobban kellene teljesítenünk, és ezt minden meccsen meg kell mutatnunk - nem szabad, hogy egyik meccsről a másikra ilyen nagy különbségek legyenek.”

„Következetességre van szükség, sok ellenféllel szemben nagyon jó játékot tudunk játszani, képesek vagyunk rá, de minden harmadik nap ezt kell tennünk. Ha jól csináljuk, akkor az elvárások egy bizonyos színvonalat képviselnek. Magasabb színvonalat kell elérnünk ahhoz, hogy minden harmadik napon teljesíteni tudjuk.” – tette hozzá a vezetőedző.

A manchesteriek nem tudták kihasználni az általuk létrehozott lehetőségek egyikét sem, és többször is kikapcsoltak a mérkőzésen, lehetővé téve a Bournemouth számára, hogy felfedje a problémáikat, és három ponttal távozzon.

Borítókép: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Videók