Ten Hag-kritikus tweeteket kedvelt a szünetben lecserélt játékos!

A Manchester United idegenbeli, 2-2-es Bournemouth-szal szemben elért döntetlenjét követően vették észre a szurkolók, hogy Alejandro Garnacho Twitter-fiókja két, Erik ten Hagot kritizáló tweetet is kedvelt.


A kétszer is hátrányba kerülő, ámde mindkétszer egalizáló Vörös Ördögök góljait Bruno Fernandes jegyezte, az egyiket az első félidőben, a másikat a második játékrészben, büntetőből. Előbbi esetben a gólpasszt Garnacho adta, akit ettől függetlenül már a nagyszünetben lecserélt a klub holland menedzsere.

A találkozót követően az egyik legismertebb, online-felületen ManU-tartalmakat gyártó úriember, Mark Goldbridge két twitter-bejegyzését is kedvelte az argentin, amelyek közül az egyik a lecserélését kritizálta, kijelentve, hogy a szezon egyik legjobb United-játékosa talán több bizalmat érdemelne, a másik pedig Erik ten Hag találkozó után adott nyilatkozatát támadta.

 

A holland próbálta megmagyarázni döntését a közvéleménynek, kiemelve, hogy Garnacho kisebb egészségügyi gondokból fakadóan alig edzett a hét folyamán, illetve, hogy a pálya jobb oldalát kívánta erősebbé tenni a szünetben eszközölt változtatásokkal. Arra a felvetésre, hogy a 7. helynél rosszabb pozícióban is zárhatják a bajnokságot, amely még sosem fordult elő a Manchester United PL-történetében, nem kívánt reagálni a németalföldi szakember.
 

(Fotó: Maja Hitij/Getty Images)

Videók