Ten Hag és az egyik kiváló játékosa alig beszélnek egymással – kiderült az oka

Félő, hogy a kapcsolatuk visszavonhatatlanul megromlott.


Erik ten Hag és Marcus Rashford a hírek szerint nem állnak szóba egymással, és félő, hogy a kapcsolatuk visszavonhatatlanul megromlott.

A The Sun szerint ten Hag és Rashford alig beszélnek egymással, mióta a sztár a múlt hónapban beteget jelentett az edzésre egy 12 órás belfasti ivászat után.

A beszámoló hozzáteszi, hogy a kapcsolat Ten Hag nyilvános nyilatkozatai ellenére sem javult meg. A Manchester United menedzsere állítólag behívta Rashfordot egy privát találkozóra, hogy meghallgassa a magyarázatát.

Rashford északír fővárosban történt kalandjai miatt beteget jelentve kihagyott egy edzést és a Manchester United FA-kupa-győzelmét a Newport County ellen.

Az angolt később 650 000 fontra - két heti bérre - büntették, amikor a részeges bohóckodásának részletei kiderültek.

Arra a kérdésre, hogy Rashford viselkedése a tisztelet hiányát mutatta-e a menedzserével szemben, Ten Hag a múlt hónapban azt mondta: „Semmi közöm hozzá, de a futballban fegyelemre van szükség, és ez a pályán, de azon kívül is érvényes. Van egy határvonal, amikor minden játékos, minden szakember tudja ezt, hogy mi az, amire szükség van. Arra kell koncentrálnunk, hogy futballmeccseket nyerjünk, és csak ez számít, és minden top szakember tudja, hogy mi szükséges. Ő vállalta a felelősséget, a többi pedig belső ügy. Az ügy lezárva."

A Manchester United veretlenségi sorozata megszakadt a legutóbbi Fulham elleni mérkőzésen, és a Vörös Ördögök jelenleg a hatodik helyen állnak a bajnokságban, három ponttal a Tottenham mögött.

Borítókép: GettyImages

Videók