Ten Hag biztos benne, hogy támogatja őt a saját csapata

A Manchester United menedzsere reagált azon híresztelésekre, miszerint a csapaton belül már egyre több játékos elégelte meg az ő munkáját.


A Manchester United háza táján felreppentek azok a hírek, miszerint a csapat legalább fele már megelégelte Erik Ten Hag menedzser munkáját és változást szeretnének. A United menedzsere most reagált ezen híresztelésekre a Chelsea ellen összecsapás előtt.

Amikor neki szegezték a kérdést, miszerint a Manchester United játékosai teljes mértékben mögötte állnak-e, Erik ten Hag azt válaszolta: "Oh igen, biztos vagyok benne.”

"Például látható a Brentford elleni fordításnál, a Burnley elleni mérkőzés során vagy Fulham elleni találkozónál, hogy mindig ott van a csapat és nagy elszántságot, illetve ellenállást mutat, tehát együtt vagyunk” – folytatta.

"Láthatod, hogy nem lehet ilyen remek focit játszani, mint ahogyan mostanában tettük, egységesség nélkül. Mindig hallgatok a játékosaimra, mindig lehetőséget adok nekik, hogy elmondják véleményüket, ha a játékosoknak más a véleményük, természetesen meghallgatom őket” – magyarázta.

"Talán egy vagy két játékos mondta el nekem, de ez általánosságban arról szól, hogy a többség így akar játszani, ahogyan most tesszük, ez az, amit akarnak” – zárta gondolatait a United menedzsere.

Ten Hag nagy nyomás alatt van mivel a Manchester United eléggé gyenge és bizonytalan szezonkezdésen van túl, de ezt enyhíthetné egy esetleges Chelsea elleni győzelemmel szerda este az Old Traffordon.

Borítókép:  Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Videók