Ten Hag: Az előző három meccsünket meg kellett volna nyernünk

A Manchester United holland menedzsere még nem tett le a BL-indulásról.


A Manchester United 2-2-es döntetlent játszott a Liverpoollal az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában. A Vörös Ördögök továbbra is a Premier League hatodik helyén állnak, jelenleg 11 pontra a negyedik pozicíótól, amely akár BL-indulást is érhet. Az MU az elmúlt három meccsén nagyot léphetett volna a top 4-be kerülés felé, hiszen a Brentford és a Chelsea is ellen is vezettek még a 98. percben, majd abból a kettő mérkőzésből csak egy pont jött össze, míg a Liverpool ellen is az utolsó tíz percben még náluk volt az előny, de kénytelenek voltak beérni a döntetlennel.

„Nem tudom elúszott-e már a Bajnokok Ligája. Tovább fogunk küzdeni, az előző három meccsünket meg kellett volna nyernünk. A Brentford elleni találkozón nyújtottuk a legrosszabb teljesítményt, ott talán nem érdemeltünk győzelmet, de a másik két párharcon mindkétszer győztes pozicíóban voltunk és rászolgáltunk volna a sikerre" – osztotta meg gondolatait az elmúlt egy héttel kapcsolatban ten Hag.

 

A Manchester United mestere kiemelte, minden pontért küzdeni fognak és a szezon még alakulhat szépen, hiszen a csapat ott van az FA-kupa elődöntőjében. A Premier League-ből még hét mérkőzés van hátra, így a Vörös Ördögök maximum 70 ponttal zárhatják az idényt, s ha a Tottenham vagy az Aston Villa legalább négyszer nyerni tud még az 2023/24-es bajnoki idény során, akkor az MU BL-álmai automatikusan oda lesznek.

(Borítókép: Facebook / Manchester United)

 

Videók