Szoboszlai: Mindegy, ki lesz Klopp utódja

A hírek szerint viszont egyre közelebb a megegyezés a Sporting jelenlegi mesterével Ruben Amorimmal.


A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a Liverpoolban futballozó Szoboszlai Dominik azt már korábban is elárulta, hogy a Premier League-be igazolásában nagy szerepet játszott Jürgen Klopp személye, aki viszont nyolc és fél év után a szezon végén elhagyja a klubot. Szoboszlai most az Astro Super Sportnak nyilatkozott az edzőváltás kapcsán, és kiemelte, hogy ugyanúgy ezt a döntés hozta volna meg, ha nem a német mester irányítja a csapatot.

„Ha a Liverpool hív, nincs min gondolkodni. Persze Jürgen Klopp személye sokat nyomott a latba, jót beszélgettünk az igazolás előtt, mondta, hogy szeretne engem és én is akartam csatlakozni, szóval könnyű döntés volt" - árulta el a magyar középpályás. „A futball ilyen, jönnek-mennek az emberek. Szeretne egy kis szünetet és élvezni az életet, nagyon régóta dolgozik már a Liverpoolnál. Nem tudjuk, ki jön utána, ki lesz az utódja, de igazából nem is számít, készen állunk és ugyanazt a melót fogjuk beletenni mint eddig" - fejtetet ki Szoboszlai.

 

A teljes Szoboszlai-interjú angolul:

A Liverpool még harcban van az Európa-ligában, melyben csütörtökön majd az Atalanta ellen lesz érdekelt a negyeddöntőben, és a Premier League-ben is még nagy csatát vívnak a bajnoki címért, ám a Manchester United elleni 2-2-es döntetlen után már az Arsenal vezeti a bajnokságot.

(Borítókép és forrás: tribuna.com)

Videók